Zandvoort Beach for Amsterdam

Countdown to race!

ZANDVOORT RACEFESTIVAL VOOR BEDRIJVEN

In de 10 dagen voorafgaand aan de Formule 1 Heineken Dutch Grand Prix 2023, organiseert Stichting Zandvoort Beyond het Zandvoort Racefestival: verschillende activiteiten waarmee we toeleven naar de Formula 1 Heineken Dutch Grand Prix. Binnen het programma valt een attractieplein op het Badhuisplein en Boulevard Favauge en zijn er verschillende initiatieven van Zandvoortse ondernemers.


Interesse in deelname met een activatie op de boulevard?

Benieuwd naar de mogelijkheden op gebied van exposure, hospitality en brand partnerships? 

Download start direct


  


Bedrijven die deelnemen aan het attractieplein of die als Zandvoortse ondernemer een initiatief hebben die buiten hun exploitatie valt, vinden hieronder alle informatie.


Doorlaat bewijzen voor verkeer

Tijdens de Heineken Formula 1 Dutch Grand Prix is Zandvoort afgesloten voor verkeer, met uitzondering van bestemmingsverkeer met een doorlaatbewijs. Voor informatie over doorlaatbewijzen tijdens de Dutch Grand Prix klik je op onderstaande button.Zandvoortse ondernemers

Voor activiteiten die buiten jouw eigen exploitatie vallen heb je een vergunning nodig en dat kan in de periode 12 t/m 25 augustus ALLEEN via Stichting Zandvoort Beyond. Maar ook als je geen vergunning nodig hebt, dan horen wij graag wat voor een activiteiten er in deze periode bij jouw onderneming gaan plaatsvinden. Zandvoort Marketing neemt de promotie van het Racefestival voor haar rekening en hoe meer er gebeurt, hoe aantrekkelijker het voor een bezoeker wordt om naar Zandvoort te komen!

Heb je een race gerelateerde activiteit of heb je vragen over de reeds bestaande plannen? Neem contact op!


Download start direct


Impressie

Voor een impressie van de eerdere edities van Zandvoort Racefestival kijk je in onze beeldbank


Organisatiegegevens

Stichting Zandvoort Beyond
Postbus 334, 2040AH Zandvoort
info@zandvoortbeyond.nl
IBAN NL69 RABO 0366 7843 31
KvK 823090078